Wie zijn wij

Creatief, nieuwsgierig en betrokken

We zijn creatief, nieuwsgierig en betrokken in onze aanpak. Vanaf het eerste gesprek tot aan het afleveren van de film denken we met u mee. Kick Stokvis is een zeer ervaren journalist en filmmaker die de afgelopen 20 jaar onder andere heeft gewerkt voor de TROS, de VARA, de NOS en Talpa. Vijf jaar geleden is Kick met zijn productiebedrijf begonnen en maakte sindsdien films en documentaires in binnen- en buitenland voor een groot aantal klanten. Onder andere Achmea, Greenpeace, Milieudefensie, Het Rode Kruis, NCRV, Feller Media, D2BV, ProRail en tv Noord Holland.

Vaak werkt Kick Stokvis als camjo. Alleen met de camera is hij dan zowel verantwoordelijk voor de beelden als voor de interviews en het overige geluid. Behalve relatief lage kosten zorgt deze werkwijze voor een ontspannen sfeer waarin de geinterviewde optimaal kan presteren.

Kick Stokvis Media gaat voor het beste resultaat tegen een uitdagend tarief. Doordat we van te voren goed bespreken wat u van onze film verwacht, kunnen we een snel en professioneel resultaat garanderen.